Susanne Kirketerp-Møller (stand)

Med en tydning af dit horoskop bekræfter jeg din indre stemme. Siger det højt, du næsten ikke tør lytte til, tør tro eller håbe på. Horoskopet fortæller, hvad du er dygtig til, hvad der giver dit liv MENING, hvad der giver dig glæde.

Et horoskop hjælper dig til større SELVINDSIGT og styrker dig i at være lige præcis den, du er. Giver dig indsigt i dine muligheder, udfordringer og ressourcer.

Horoskopet hjælper dig med at få OVERBLIK over din livssituation. Hvad er vigtigt for dig at gøre lige nu, i morgen, til næste år? Hvor skal du begynde? Hvad må vente?

DET ER ALDRIG FOR SENT at skifte spor og gå efter dine drømme. Det er heller aldrig for sent at drømme nye drømme. Alle har behov for at bidrage og gøre en forskel så længe som muligt.

På messen tager vi en snak om, hvordan jeg som astrolog og coach kan hjælpe dig, der ønsker at skifte spor og begynde på et NYT KAPITEL i dit liv med mere ro, balance og glæde. Også når du befinder dig midt i livet.

Endvidere tilbyder jeg på messen en minitydning af dit horoskop med fokus på det, som betyder allermest for dig lige nu (varighed ca. 25 min.).

Du kan læse mere om mine ydelser og min egen rejse på www.resursetanken.dk

Glæder mig til at møde dig.
Kærlige hilsner
Susanne

Lukket for kommentarer.