Susanne Rikke Demuth (foredrag)

Lørdag d.4.september kl.15.00 i Maglekilde 2
Foredrag: Fra stressramt til nyt arbejdsliv.

Hør min historie fra stressramt med angst og depression til selvstændig behandler med egen klinik i Havdrup.

Jeg er tidligere uddannet pædagog. I 2012 blev jeg ramt af alvorlig stress som førte til angst og moderat depression oven i hatten. Jeg var lige knap 2 år før blevet mor til en lille pige som vi havde adopteret fra Mali så at ryge helt ned i kulkælderen som nybagt mor vil jeg ikke ønske for nogen. Pædagogjobbet skulle jeg ikke tilbage til så jeg måtte finde mig en anden vej.

Hør min historie og hvad jeg har gjort for at komme tilbage til arbejdslivet igen og skabe mig en helt ny karriere i helsebranchen som selvstændig komplementær behandler, biopat og zoneterapeut.

Hør desuden om nogle af de kosttilskud, naturlægemidler og urter som gjorde forskellen for mig i min proces samt få nogle af de gode tips og tricks jeg ville ønske jeg havde vidst den gang. Jeg vil også fortælle lidt om adaptogene urter og hvorfor de er fantastiske som støtte til kroppen i en travl hverdag.

Jeg glæder mig til at møde dig. Mulighed for spørgsmål til sidst.

Der trækkes lod blandt deltagerne på foredraget om en lille goodiebag, så tag en seddel med dit navn på og giv til mig når du ankommer, hvis du vil være med i lodtrækningen.

De bedste hilsner

Energi til livet nu v/Susanne Rikke Demuth
https://www.energitillivet.nu/

Lukket for kommentarer.