Terapeutbooking (stand)

 

Hos Terapeut Booking tilbyder vi et online bookingsystem, som kan hjælpe dig med de administrative opgaver i din hverdag.

Vores system lader booking, bogføring, eventuel indberetning til forsikring osv. køre stort set ad sig selv. Det betyder, at du kan have så lidt opmærksomhed som muligt på dette, og kun koncentrere dig om at give den bedst mulige behandling til dine klienter!

Med Terapeut Booking har du mulighed for at skræddersy bookingoplevelsen for dine klienter. Det betyder, at du selv kan vælge, hvilke funktioner og “apps” du ønsker at aktivere hos os. Med “Ekstra felter”-app’en, kan du f.eks. lave dine egne felter med den info du har brug for, at dine klienter udfylder ved booking. Med “Events”-app’en kan du oprette større begivenheder for flere klienter, og gøre dem offentlige for tilmelding på din bookingside. Læs om alle vores muligheder i vores hjælpecenter.

Kom og mød Terapeut Bookings medarbejdere på ETOS Helsemesser Roskilde, hvor vi står klar hele lørdag til at svare på spørgsmål og møde jer. Vi glæder os! 🙂

 

 

 

 

 

 

Lukket for kommentarer.