Tabitha Jørgensen (stand)

Sansefamilie er en håndsrækning til dig, der har børn med bogstavdiagnoser som f.eks. ADHD, Autisme, Tourette syndrom eller angst.

Jeg er selv mor til to drenge med flere diagnoser, og har derfor uddannet mig og samlet viden om hvordan vi bedst kan hjælpe de her skønne børn.

Tit følger der ekstra udfordringer med de her børn – jeg oplever tit at der også er problemer med fordøjelsen – altså forstoppelse eller diaré. Mange har problemer med at nedbryde bestemte fødevarer og rigtig mange af de her børn har meget selektive spisevaner og kan derfor mangle vigtige vitaminer og mineraler.

Jeg er uddannet Kranio-Sakral Terapeut med specialkurser i behandling af børn med særlige behov. Jeg er også uddannet BørneSundhedsVejleder hos Anette Straadt og kan derfor vejlede omkring det hele barn.

Lukket for kommentarer.