Tine Schleisner-Petersen (stand)

Krystal Læsning

Du er velkommen til at besøge mig på min stand og få en Krystal læsning på mit magiske ”Merlin/Morgana Trinity Triskele board”.

Jeg tilbyder enkelt læsning hvor vi f. eks ser på hvor du henter din energi og hvor du mister din energi. Hvilke udfordringer du evt. har og hvordan du kommer videre. Til sidst i læsningen får du healing fra både krystallerne og symbolerne i boardet.

Jeg tilbyder også karma læsning hvor vi ser på jeres relation, hvad der blokerer og hvad der styrker. Denne læsning kræver at begge parter deltager.

Det vil være muligt at købe en mini udgave af ”Merlin/Morgana Trinity Triskele” som du kan læse mere om på min hjemmeside:
www.HjertetsPerle.dk

Ellers er du velkommen til at møde mig på min facebookside

Lukket for kommentarer.