Pernille Holberg (stand)

Vil du have et liv uden stress, konflikter og hårdt arbejde?

Så kom hen til stand 10 eller kom til foredrag lørdag d.24.september og hør om hvordan du på under 90 dage kan få et liv med indre ro, højt selvværd og balance i krop, sind og sjæl. Uden at skulle til Psykolog eller bruge timevis på selvhjælpsbøger og personlig udvikling.

Hvem er jeg?

Mit navn er Pernille Müller Holberg, og i løbet af de sidste par år har jeg hjulpet +300 kvinder med at at få et liv i balance, få indre ro og et højt selvværd. Kort sagt at tiltrække sig deres drømmeliv!

Og det er meget nemmere, end du går og tror. Meget nemmere. Hvorfor leve med ubalancer, såsom tankemylder, hovedpine, mavepine, søvnproblemer, have frustrationer og føle dig utilstrækkelig hele tiden? Jeg hjælper med at opnå ydre og indre balance, uden nogle former for medicin eller bivirkninger. Kun hurtige resultater.

Metoderne

Rapid Transformational Terapi (RTT) hedder metoden, som jeg bruger til den indre mentale transformation. RTT har vundet en række priser og er gennemtestet af millioner af klienter verden over. Du vil opleve den mest advanceret og opgraderede form for mental reprogrammering, opfundet af den berømte Britiske Terapeut, Marisa Peer.

RTT er fænomenalt til behandling af psykiske udfordringer som selvværd, depression, angst, OCD, allergier og rygning samt fysiske udfordringer, såsom overvægt, smerter, sygdomme, afhængigheder osv. Som ordet indikerer (rapid) meget hurtigt og effektivt, fordi vi går direkte til roden af et problem og river roden og den underliggende overbevisning ud.

Feng Shui er metoden jeg bruger til den ydre transformation. Feng Shui er en 5000 år gammel filosofi, hvor du bruger dit hjems indretning til at tiltrække dig dit drømmeliv. Noget der overlever SÅ længe, har bevist sin værdi og er værd at bruge.

Foredrag på messen

Den gode nyhed er, at der er en nemmere vej til, for evigt, at knække koden til balance på alle planer. Og det er endda på den mest fornøjelige og nemmeste måde. Det kræver ikke, at du opfinder den dybe tallerken. Jeg vil dele 5 hemmeligheder med dig til foredraget “5 hemmeligheder til et liv uden stress, konflikter og hårdt arbejde”. Det er de hemmeligheder jeg bruger i det indre transformation arbejde.

Jeg glæder mig til at tale med dig på standen.

Kærlig hilsen,

Pernille Müller Holberg
Rapid Transformational Terapi og Feng Shui.
4700 Næstved
www.pernilleholberg.com

Lukket for kommentarer.